دانلود پروژه معماری موزه مردم شناسی – به همراه نقشه و سه بعدی
دانلود پروژه معماری موزه مردم شناسی –علم مردمشناسی بر پایهی مطالعاتی استوار است که در درون گروه یا جامعهی معین دربارهی مسائل و روابط اجتماعی و نهادهای سنّتی انجام میگیرد. موضوع علم مردمشناسی، فرهنگ است. فرهنگ یعنی همهی آثار انسانی و به عبارتی هر آنچه توسط انسان ساخته میشود و به وجود میآید.
این پروژه یک نمونه کامل از موزه مردم شناسی است که تمامی ریرفضاهای استاندارد یک موزه را دارا می باشد که به صورت مدارک کامل آماده دانلود می باشد.
دانلود در ادامه ی مطلب
مناطق و حوزههای جغرافیایی متعدد و متنوع که در سرتاسر کشورمان پراکنده است، میتواند موضوعات را بیشتر و گستردهتر کند؛ حوزههایی چون کوهستانی (زاگرس و البرز)، کویری، مناطق جنگلی، سواحل شمالی و جنوبی و مردم مناطق دشتهای سرسبز، همه از جمله موضوعاتی هستند که برای تحقیق و ارائه در موزه مردمشناسی مورد مطالعه قرار میگیرند.
موزههای مردمشناسی را میتوان به طور کلی به دو دسته تقسیم نمود:
۱- موزههای مردمشناسی ملّی که از اشیاء نقاط مختلف کشور جمعآوری شده و به صورت موضوعی کنار هم چیده و جمع شدهاند. اشیاء بر مبنای بار فرهنگی مشترکی که دارند و در مجموعههای متعلق به مناطق فرهنگی مختلف صورت میگیرند، ارائه میشوند. علاوه بر ارائه و معرفی مستقل هر شیئی، در مجموع یک کار مقایسهای به عمل میآید.
۲- موزههای بومی، این موزهها دارای حوزه و بعد مکانی خاص و تعریف شدهای هستند و اشیاء آن بیانگر جنبههای مختلف زندگی در یک جا هستند و متعلق به گروه انسانی خاصی هستند.
با توجه به اینکه انسان محور اصلی موضوعات موزههای مردمشناسی است، به نظر میرسد که مراحل مختلف زندگی یک انسان و اشیاء و ابزار مورد استفادهی او و همچنین مراسم و آداب و سنن که یک انسان در زمان خاصی انجام میدهد نیز میتواند موضوعی مناسب برای چیدن و ارائه در یک موزه مردمشناسی باشد.
اشیاء موزه مردم شناسی:
اشیاء و صحنه سازی برای اشیاء باید مربوط به زمان پیش از صنعتی شدن انسان باشد و از نظر تاریخی همعصر نباشد تا بتوان به عنوان سندی محکم از آن برای مطالعات و پژوهشی استفاده کرد. برای ارائهی یک شیء در موزه مردمشناسی باید کاربرد و مکان استفادهی آن را شناخت و بررسی کرد.
نحوه ارائه اشیاء در موزه مردم شناسی:
با توجه به موضوعات فراوان در این رابطه میتوان به طور مثال طریق معیشت را موضوع برای معرفی اشیاء در موزه مردمشناسی در نظر گرفت و طریقه ارائه اشیاء را نشان داد.
در کشور ما، شغلهایی مانند کشاورزی، دامداری، صیادی و تجارت بیشتر دیده میشده و ملموستر بوده است. در کشاورزی سه مرحلهی کاشت، داشت و برداشت برای هر نوع کشتی و در هر منطقهای وجود دارد. لذا تقسیمبندی ابزاری و مراسم مربوط به آن میتواند هم در موزههای ملّی و هم در موزههای منطقهای ارائه و به نمایش گذاشته شود.
مکان برای موزه مردم شناسی:
استفاده از بناهای تاریخی برای اهداف گوناگون در کشور ما وجود دارد که بهترین و مناسبترین کاربری آن، موزه مردم شناسی است. بناهایی که خود جزئی از اشیاء مردم است، بهتر میتواند با آن اشیاء ارتباط برقرار کند. از جمله بناهای مناسب برای موزه مردمشناسی، حمامها، کاروانسراها، بازارها، خانهها، کاخها و دیگر مکانها هستند. از مساجد و دیگر بناهای مذهبی نیز میتوان موضوعات و اشیاء مذهبی را به نمایش گذاشت.
هر فضای معماری که به وجود آمده، نمایانگر نیازی و برآوردن احتیاجی از انسان بوده که ما میتوانیم با استفاده از آن فضا و اشیاء موجود در آن واقعیتهایی از انسانهای گذشته به دست آوریم و به نمایش بگذاریم.
اهداف موزه مردم شناسی:
جامعه شناسی به لایههای روی و ظاهری جامعه مینگرد و ابعاد گوناگون زندگی ظاهری انسان را در نظر دارد. ولی مردمشناسی به لایههای زیرین جامعه مینگرد.
موزه مردم شناسی میتواند پایگاه محکمی برای تحقیقات مردمشناسان، جامعه شناسان و دیگر اندیشمندان باشد؛ به ویژه موزههای محلی و منطقهای در کشف رازهای نهفتهی مناطق مختلف، کمک حال اندیشمندان خواهند بود. با مطالعهی دقیق در احوال این موزهها میتوان در حل مشکلات اقتصادی، سیاسی و اجتماعی هر منطقهای گام برداشت.
برقراری ارتباط بین فرهنگهای مختلف و یا به عبارت سادهتر ارتباط بین مردم، وظیفهی موزههای مردمشناسی است که با توجه به فشارهای مختلفی که از هر سو به مردم وارد میشود و آنها را از گذشته و زندگی آرام گذشتهی خود دور میسازد، با دیدن این اشیاء و یاد خاطرات خوش آن میتواند تسکینی بر دردهای انسان باشد و برای رسیدن به دنیایی آرام و عاری از هرگونه کینه و نفاق کوششی کند و رفاه و آسایش را برای همه بخواهد و حق همه بداند.
مشخصات پروژه :
نوع پروژه : معماری
سطح طراحی : دانشجویی / متوسط
نقشه های : پلان طبقات/ نما / برش / سایت پلان
فایل سه بعدی : دارد / اسکچاپ (قابل ویرایش در مکس و رویت )
شیت فتوشاپ آماده چاپ : دارد
طراح : مهندس فریماه (farimahtafte96@gmail.com)
لینک های دانلود پس از پرداخت بلافاصله نمایش داده خواهد شد و به ایمیل شما ارسال می شود.
اگر در خرید مشکل دارید راهنمای خرید را مطالعه بفرمایید و یا از طریق چت آنلاین وبسایت با ما در ارتباط باشید.
لینک های دانلود رایگان ویژه ی اعضای VIP :
[restrict paid=”true”]