۴ روش کسب درآمد از تدریس آنلاین

تدریس آنلاین، از بهترین روشهای کسب درآمد از اینترنت
یکی از بهترین روشهای کسب درآمد از فضای اینترنت کسب درآمد ازطریق تولید آموزشهای ویدیویی هست. این روزها، مخصوصا بعد از فراگیری کرونا به دلیل بسته شدن آموزشگاهها، دانشجوها کم کم به سمت آموزشهایآنلاین در وبسایتهای آموزشی از جمله فرادرس گرایش پیدا کردن و از جهتی هم تولید محتواهای آموزشآنلاین به بیشترین حد خودش رسیده. امروزه آموزش های آنلاین میلیونها بازدید در روز داره که محتواهای آموزشی رو به برترین جستوجوهای کاربران در موتورهای جستوجو از جمله گوگل تبدیل کرده، ما تو این پست قصد داریم شما رو در جهت تولید، انتشار وکسب درآمد از آموزشهای آنلاین راهنمایی کنیم.
قبل از هر چیز بهتره کمی با کسب درآمد از تدریس آنلاین آشنا بشیم

کسب درآمد از تدریس آنلاین
موارد لازم برای ضبط یک آموزش ویدیویی خوب:
۱. تسلط کامل به مباحث: فن بیان خوب مستقیما روی کیفیت محتوای آموزشی شما تاثیر داره. اگر تا به حال آموزش ویدیویی ضبط نکردید پیشنهاد میکنم حداقل یک بار یه ویدیوی آموزشی تستی بگیرید و صدای خودتونو به عنوان شنونده گوش بدین، قطعا متوجه ضعفهاتون خواهید شد. پیشنهاد میدم اگر قصد دارید حرفه ی تدریس رو به طور حرفهای ادامه بدین و کسب درآمد از تدریس آنلاین داشته باشید حتما یک دوره آموزشی فن بیان رو تماشا کنید.
۲. یک لپ تاپ، گوشی، کامپیوتر: این روزها همهی ما حداقل بک گوشیهوشمند و یا یک سیستم قابل قبول برای ضبط آموزش داریم. فقط کافیه کمی به روز باشن!
۳. یک میکروفون قابل قبول: معمولا یک میکروفون خوب به انتقال درست و با کیفیت صدا و مفاهیم به مخاطب کمک میکنه. معمولا لپ تاپها و سیستمها دارای میکروفونهای ضعیف و یا فاقد میکروفون هستن که ما پیشنهاد میدیم از میکروفونهای یقهای(که قابل استفاده در گوشیها هم هستن) ویا میکروفونهای استودیویی کندانسر برای سیستمهاتون استفاده کنید(که کیفیت بالایی دارن و بی نیاز به کارت صدا هستن)
۴. یک نرمافزار مناسب تدوین صوت و تصویر: اگر آموزش شما به صحبت در مقابل دوربین منتهی میشه که هیچ، اما زمانی که نیاز به تصویربرداری از صفحه نمایش میشه میتونید از Screen Recorder ها برای ضبط از صفحه نمایش و برای کامپیوتر از نرم افزار حرفه ای از جمله Camsatia recorder استفاده کنید که ویژه تهیهی آموزشهای آنلاین طراحی شدن و امکانات زیادی رو در اختیار شما قرار میدن.
حالا سوال پیش میاد که بعد از تهیهی آموزشهای تدریس آنلاین چطوری ازشون کسب درآمد کنیم؟
بهترین راههای کسب درآمد از تدریس آنلاین:
روش شماره ۴، کسب درآمد از شبکههای اجتماعی:
خب ! از اونجایی که من عادت دارم اولویتها رو از آخر به اول بنویسم از سختترین روش کسب درآمد از تدریس شروع میکنم! برای کسب درآمد از تدریس آنلاین شما میتونید آموزشهاتون رو به صورت رایگان در شبکههای اجتماعی و سایتهای اشتراک ویدیو نشر بدین و همینطور تبلیغات و پیشنهاد های بیشتری برای آموزشهای حضوری بگیرین که این مورد زمانی مفیده که شما بیشتر به دنبال معرفی خودتون باشید و عجله ای برای پول در آوردن ندارید، فضای اینستاگرام، تلگرام، آپارات و یوتیوب، مناسب آپلود ویدیوهای آموزشی و مناسب این روش کسبدرآمد هستن.
روش شماره ۳، سایت شخصی:
میتونید با ساخت یک سایت شخصی آموزشهای خودتون رو منتشر کنید و ورودیهای زیادی از گوگل و شبکههای اجتماعی داشته باشید که به فروش موفق ختم بشه. برای این کار لازمه که آموزشهای طراحی سایت، سئو (ارتقا در گوگل) و مدیریت سایت رو یاد بگیرید. داشتن یک سایت شخصی کلاس کاری خوبی هم داره اما بالا اومدن یک وبسایت توی موتورهای جستوجو نیازمند زمان و تلاش زیادی هست.
پیشنهاد میکنیم:
۸ دلیل قاطعانه برای داشتن وب سایت + پر درآمدترین روش های کسب درآمد
رشته مهندسی معماری، معرفی + ۴ گرایش پر درآمد + آینده کاری
پر درآمد ترین نرم افزارهای معماری که باید یاد بگیرید!
روش شماره ۲، برگزاری دورههای کلاس آنلاین:
مزیت این روش از کسب درآمد از تدریس آنلاین ارتباط مستقیم با دانشجوهاست، ممکنه دانشجو در طی آموزش سوالهایی براش مطرح بشه که اگر آموزش به صورت یک ویدیوی آنلاین باشه به جواب خودش نرسه. اما با این روش، هم دانشجو نتیجه بهتری خواهد گرفت و هم مبلغ بیشتری بابت آموزش به هر نفر دریافت می کنید. اما ضعف این روش اینه که در روش ضبط ویدیو یکبار یک مبحث رو توضیح میدین و ذخیره می کنید ولی در روش برگزاری دوره کلاس تدریس آنلاین انرژی بیشتری از شما صرف میشه.
همینطور ضبط آموزش میتونه برای شما درآمد مادامالعمر داشته باشه اما برگزاری دوره آنلاین فقط برای۱ بار درآمد داره. شما با نرمافزار ساده ی Adobe Connect میتونید دورههای کلاس تدریس آنلاین خودتونو برگزار کنید.
روش شماره ۱، انتشار در فرادرس:
به نظر من راحتترین و پر نتیجهترین روش کسب درآمد از تدریس آنلاین، انتشار آموزشها برای وبسایت فرادرس هست.
فرادرس چیه؟
وبسایت فرادرس، در سال ۱۳۸۷ با ارائه آموزش های هوش مصنوعی و برنامه نویسی شروع به کار کرد. فرادرس، پس از مدت کوتاهی، در زمستان ۱۳۹۰، تونست عنوان بهترین پروژه آنلاین آموزشی ایران به انتخاب کاربران رو در چهارمین جشنواره وب ایران کسب کنه و در ادامه موفق شد به صورت گام به گام، مسیر تبدیل شدن به بزرگترین پلتفرم دروس دانشگاهی کشور رو طی کنه.
گستره مخاطبین فرادرس
فرادرس هم اکنون این افتخار رو داره که به عنوان بزرگترین دانشگاه آنلاین ایران، ناب ترین آموزش ها رو به بیش از ۶۰۰ هزار دانشجوی عضو خودش از سراسر جهان، ارائه کنه. امروز فرادرس نه تنها دانشجویان ایرانی مشغول به تحصیل در کشور های مختلف رو به عنوان «دانشجوی فرادرس» با خودش داره، بلکه دانشجویانی از کشور های افغانستان، تاجیکستان، عراق (و اقلیم کردستان) به عنوان دانشجویان غیر ایرانی فرادرس، از آموزش های علمی و دانشگاهی اون، بهره می برن. دانشجویان فرادرس هم اکنون در هر ۶ ماه، بیش از یک میلیون ساعت مطالعه دانشگاهی توسط دروس فرادرس دارن.
برای همکاری با فرادرس فقط کافیه آموزش هاتون رو طبق چهارچوب فرادرس تهیه کنید و برای اونها ارسال کنید.اساتیدی مثل آقای مهندس شیرافکن که کارشناس ارشد مهندسی کامپیوتر گرایش نرمافزار هستن و در حال حاضر دانشجوی دکترای بیوانفورماتیک دانشگاه تهران هستن که تاکنون ۸۳ عنوان آموزشی و ۱۵۶,۲۲۵ دانشجو از سراسر کشور دارن. و همینطور آقای مهندس زندی که دانشجوی دکتری مهندسی برق – گرایش کنترل در دانشگاه علم و صنعت ایران هستن و تا کنون ۱۷۸ عنوان آموزشی و ۸۳٫۳۵۰ دانشجو دارن و تو این وبسایت آموزشهاشون رو منتشر کردن.
فرادرس به علت اینکه یکی از بزرگترین و معتبرترین وبسایتهای آموزشی کشور هست منتشر شدن آموزش شما در این وبسایت و قرار گیری اسم شما در کنار اساتید بزرگ میتونه رزومهی شغلی بسیار خوبی برای شما باشه و همینطور قرارگیری نام شما در کنار نام اساتید بزرگ رشتهها باعث فروش بیشتر محتوای آموزشی شما میشه.
فرادرس بابت انتشار آموزش شما مبلغی دریافت نمیکنه و پس از توافق همکاری روشهای مختلفی برای تسویه حساب به شما ارائه میده که بهترین پیشنهاد فرادرس درآمد مادامالعمر از ویدیوهای آموزشی شماست. به دلیل تبلیغات گستردهی فرادرس توسط شرکت تبلیغات کلیکی کاپریلا در وبسایتهای بزرگ، ویدیوی آموزشی شما دائما و به تعداد باورنکردنی بازدید خواهد خورد. به طور خلاصه همکاری با فرادرس این مزایا رو برای یه مدرس داره:
-
یه منبع درآمد پایدار برای مدرسین با همکاری مشارکت در فروش
-
همکاری ادامه دار و طولانی مدت با فرادرس
-
فراهم کردن تجهیزات ضبط آموزش (ارسال میکروفون و دوربین و امکان استفاده از استودیوهای ضبط فرادرس)
-
کسب اعتبار و ارتقای سطح رزومه در بین مدرسین و صاحب نظران رشتههای مختلف
-
دیده شدن آموزش ها با توجه به تبلیغات گسترده در کاپریلا و سایر شبکه ها (تنها در کاپریلا هر آموزش ۲,۰۰۰,۰۰۰ بار در سطح وب ایران برای ۳۰,۰۰۰,۰۰۰ ایرانی نمایش داده میشه.)
-
بدست آوردن فرصت های تدریس بزرگتر و بیشتر در سایر جوامع دانشگاهی
در آخر پیشنهاد میدیم حتما یه سری به فرادرس بزنید و شرایط استخدام و همکاری با این وبسایت فوق العاده رو ببینید.